måndag, december 8

visioner

Hej alla läsare och skidälskare!!!

Vad roligt att det är så många som läser våran blogg om teamets utveckling och framfart, vi hoppas på fortsatt många läsare!

Vi i teamet har haft ett möte och enats om ett antal visioner om utvecklingen den närmaste tiden. Vi tänker därmed även berätta för er läsare vad vi strävar efter att uppnå:

1.Under det första och kommande vinterhalvåret som teamåkare strävar vi i gruppen emot att skapa en god gruppsammanhållning under svåra likväl som lätta förhållanden. Detta ska vi försöka att uppnå genom att:
-Träna tillsammans,
- Få sponsorer,
- Åka på kortare läger exempelvis måndag till fredag,
- Ha en trevlig stämning oss åkare emellan,
- Träna ihop så ofta som möjligt, man får ej vara omöjlig och enbart följa sitt eget program, utan försöka ställa upp på teamet, alltså vara flexibel,
- Ha en löpande och "levande" dialog mellan åkarna,
- Hjälpa varandra med tränings- och tekniptips under och efter träningar, för att hela tiden utvecklas som skidåkare.

2.
Under sommaren 2009 och framåt strävar vi i teamet att sammansvetsa åkarna ytterligare samt lyckas prestera uppsatta mål i diverse tävlingar såväl på barmark som i skidspåret, då vi inte bara har duktiga längdskidåkare i teamet. Vi strävar också efter att göra olika tester för att få reda på hur man ligger till i sin träning.

Teamets huvudmål med sin organisation blir att utveckla ett positivt tänk kring träning och tävling med inriktning mot skidor. Detta ska i sin tur ge prestationsutveckling och bättre skidåkare.

//Styrelsen Falun XC Ski Team

0 kommentar(er):